top of page

Omni Fiets

Omni Fiets organiseert een aantal activiteiten voor mensen met een chronische aandoening en/of een cognitieve of fysieke beperking die graag in beweging willen zijn, uitgaande van hun fysieke mogelijkheden.

  • Een maandelijkse fietstocht

Er wordt maandelijks een fietstocht georganiseerd (met uitzondering van de wintermaanden), van 25-50 km. Onderweg zijn er mogelijkheden om te rusten en koffie te drinken. De tochten zullen plaatsvinden in/rond Tilburg. Iedereen kan meefietsen, het is ook geschikt voor mensen met een driewiel(lig)fiets, handbike of me-mover. Er is geen wedstrijdelement, het is vooral ook voor de gezelligheid. De tocht wordt begeleid door vrijwilligers. 

  • Baantraining

Het hele jaar door kun je ook deelnemen aan baantrainingen met begeleiding. Deze vinden plaats op de Pijnenburg wielerbaan in de Reeshof. Deelname is 5 euro per maand, inclusief koffie. Wil je meer informatie, neem dan contact op via Baantraining@omnisportief.nl.

  • Klavertje Vier

Een maal per jaar wordt er een meerdaagse fietstocht georganiseerd. Dit is in de zomermaanden. Vanuit 1 standplaats maak je 4 verschillende tochten. Op deze standplaats overnacht je ook.

klavertje 4-2.jpg
20220330_184335.jpg
IMG-20220401-WA0000.jpg
maandelijkse fietstocht.jpg
bottom of page