top of page

Hier vind je het verslag terug van het
Gelders Klavertje 2022

Afbeelding2.png

Genieten van het schitterende bos en de heide van de Hoge Veluwe

Na het succes van het Brabants Klavertje in 2021 gingen we dit najaar naar Gelderland.

 

Een volledig verzorgd 4-daags aangepast fietsevenement met verblijf in het Nivonhuis in Bennekom.

Direct bij aankomst kwam het gevoel van vorig jaar weer terug. Veel dezelfde deelnemers plus een aantal nieuwe. Met ruim 40 deelnemers zitten we nu wel een beetje aan de max van wat haalbaar is.

Afbeelding1.jpg

Het Klavertje is flink fietsen, een totaal van zo'n 150 km, verdeeld over 4 routes. Maar het is zo enorm genieten van de werkelijk fantastische omgeving van de Veluwe. Licht glooiend landschap met afwisselend groot bos en ook uitgestrekte heide, die deels nog in bloei stond.

Afbeelding3.jpg

Het was gezellig om te zien hoe de groep zich voor de maaltijden weer verzamelde rond de, door de koks Paul en Annelies, lekker gevulde tafels. Met dit jaar speciale dank aan Franny van Linschoten, die vanuit haar topslagerij in Rotterdam, het vlees sponsorde.

Afbeelding4.jpg

En ja, zo'n vierdaagse is natuurlijk alleen mogelijk met de inzet van de buddy's, de vrijwillige koks, EHBO-ers, technici, organisatoren, begeleiders, de vrijwilligers van het Nivonhuis et. etc..

Het was wederom lekker bewegen, genieten van de natuur en vooral gezellig. Na Brabant en Gelderland, volgend jaar Limburg? Of misschien Utrecht? We houden je op de hoogte.

bottom of page