top of page

Nieuwtjes

Hier vindt u alle nieuwtjes van Omnisport Tilburg 

01-03-2023

LOTEN KOPEN VOOR DE GRAND BALLON

Ook dit jaar hebben we een buitenlandse uitdaging: de beklimming van de Grand Ballon in het Hemelvaartsweekend van 18 t/21 mei.

Om deze uitdaging te kunnen bekostigen en om nieuwe activiteiten te kunnen organiseren, verkopen we o.a. loten. 10 Euro voor 5 loten, meer mag natuurlijk ook, evenals minder.........

Vind je het leuk om ons te helpen met het verkopen? Mail dan naar Grandballon@omnisportief.nl en je wordt verder ingelicht.

De loten verkoop is ondertussen in volle gang, wil je loten kopen, neem contact op via Grandballon@omnisportief.nl 

01-03-2023

 

Fietsklavertje Drenthe

Je kunt je inschrijven voor het Drents Klavertje!!!!!!! Ga naar Avonturen - Fietsklavertje Drenthe 2023 en lees er alles over!

01-01-2023

 

OMNIFIETS TRAINING

De baantraining voor fietsen, driewiel(lig)fietsen en racerunners op de Pijnenburg wielerbaan in de Reeshof, gaat in principe het hele jaar door. Er wordt getraind onder deskundige begeleiding, een maal per week op woensdag van 18.30 uur tot 19.30 uur.

In de winter gaat het alleen niet door bij temperaturen onder de 5 graden en hevige regenval. Je wordt daarvan op de hoogte gehouden via een app. In de winter starten ze ook eerder (16.30 uur) ivm het vroeg donker worden.

 

Wil je deelnemen of meer informatie?

Mail dan naar Baantraining@omnisportief.nl

01-01-2023

 

VISSEN:

Er komt een nieuwe activiteit bij dit jaar!!!!!!

VISSEN

De data zijn 2 juni en 15 september, noteer ze alvast in je agenda. Verder informatie volgt.

bottom of page