Nieuwtjes

Hier vindt u alle nieuwtjes van Omnisport Tilburg 

01-04-2022

 

GRAND BALLON:

In het Hemelvaart weekend zijn er 70 mensen de Grand Ballon opgefietst of gewandeld, waarvan 22 sporters met een chronische aandoening, of zoals wij het noemen, een verhaal.

Kijk voor een impressie bij Avonturen

01-04-2022

 

MAANDELIJKSE FIETSTOCHT

Vanaf 27 maart vindt weer de maandelijkse fietstocht plaats, op de laatste zondag van de maand. Er worden  2 tochten uitgezet van respectievelijk 25 en 50 km. Hou de site in de gaten voor het laatste nieuws qua starttijd en startplaats.

 

Wil je deelnemen?

Mail dan naar omnifiets@omnisportief.nl 

01-04-2022

 

OMNIFIETS TRAINING

miv van 30 maart 2022 start de baantraining voor fietsen, driewiel(lig)fietsen en racerunners op de Pijnenburg wielerbaan in de Reeshof. Er wordt getraind onder deskundige begeleiding, een maal per week op woensdag van 18.30 uur tot 19.30 uur. Kosten: 5 euro per maand, inclusief koffie.

 

Wil je deelnemen?

Mail dan naar baantraining@omnisportief.nl

01-04-2022

 

KLAVERTJE 4

Van 19 t/m 22 augustus kun je meedoen aan een vierdaagse fietstocht in Gelderland, met overnachtingen.

Je slaapt in een NIVON huis. Onder de kop extra info vind je alle informatie hierover.

Wil je deelnemen:

Mail dan naar omnifiets@omnisportief.nl

01-04-2022

 

X-TRIATLON

Op 17 september vindt de 2e editie plaats van de x-triatlon, een aangepaste triatlon. Er wordt gezwommen, gefietst en gelopen. Er is niet 1 winnaar, maar iedereen is winnaar. Plaats: Esbeek, bij de Kievit. Een sportieve, maar zeker ook gezellige dag.

Hou deze nieuwtjes in de gaten voor verdere informatie die nog gaat komen.

Wil je deelnemen?

Mail dan naar triathlon@omnisportief.nl

04-04-2022

 

SPONSORTOCHT ONBEPERKTE VUELTA

Van 29 juni t/m 3 juli fietsen Britt Mollen en Ireen van der Voort de Onbeperkte Vuelta met een duofiets. Zij fietsen o.a. voor OmniSportief. Wil je hen sponsoren: ga naar https://onbeperktevuelta.nl - vervolgens naar Sponsoren - Sponsor een goed doel. Voer of de naam van Britt in of van Ireen en zij en OmniSportief zijn super blij. Natuurlijk houden we jullie van hun avonturen op de hoogte.