top of page

Omni Bol

Omni Zaalsport

Bewegen op muziek, voetbal, hockey, badminton, aerobics, boksen…kunt u geen keuze maken uit een specifieke sport omdat u het allemaal graag doet? Dan is de les sporten in de zaal iets voor u.

Tijdens de lessen sporten in de zaal komen de bovenstaande activiteiten namelijk allemaal een keer aan bod. In de eerste 40 minuten van de les staat het bevorderen van uw kracht en conditie centraal. Hierbij valt te denken aan loopvormen, krachtoefeningen en grondoefeningen. Tijdens de laatste 20 minuten van de les wordt er badminton aangeboden. Dit wordt zowel als recreatief als in wedstrijdvorm aangeboden, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Hierbij wordt techniek en spelvorm met elkaar afgewisseld. Mocht u geen badminton willen of kunnen spelen, dan is er altijd de mogelijkheid tot een andere invulling van die laatste 20 minuten.

Omni-Zaalsport.jpeg

Maandag

Maandag

09.30 – 10.30

10.30 – 11.30

Locatie:

Sportcomplex Drieburcht
Wagnerplein 1
5011 LP Tilburg        

Omni Zwemmen

“Bewegen in het water gaat veel gemakkelijker…”

Het voorgaande is voor veel mensen met een chronische aandoening, overgewicht of een lichamelijke beperking een reden om deel te nemen aan bewegen in het water (aquagym).

Dankzij de verschillende bewegingen kun je alle spieren in je lichaam trainen zonder deze te zwaar te belasten. Tijdens de lessen bewegen in het water bent u 45 minuten actief bezig met het verbeteren van uw spierkracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen.

Voor de lessen “Bewegen in het water” hoeft u niet in het bezit te zijn van een zwemdiploma. De oefeningen worden uitgevoerd in ondiep water en aan de rand van het zwembad.

Locatie:

Sportcomplex Drieburcht
Wagnerplein 1
5011 LP Tilburg

Omni-Zwemmen.jpeg

Dinsdag

Donderdag

Donderdag

09.30 – 10.15

18.15 – 19.00

19.00 – 19.45

Omni Fitness

 

“Fitness voor iedereen”

Tijdens de lessen fitness gaat u door middel van het gebruik van cardio-apparaten (fiets, loopband, step e.d.), krachtapparaten en losse oefeningen werken aan uw algehele conditie.
De lessen worden gevarieerd ingevuld waardoor u niet gebonden bent aan een vast trainingsschema. Elke les bevat verschillende onderdelen zoals; balans, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid.

De intensiteit van de training wordt aangepast aan het individuele niveau waardoor de les voor iedereen toegankelijk is.

Locatie:

Fysio Sport en Therapie

Benatzkystraat 38
5011 ED Tilburg

Dinsdag: 19.30 tot 20.30

bottom of page