Zoek jij een sportieve uitdaging?

 Beste sporter,

We denken dat het tijd is voor een sportieve uitdaging! Voor allen die op een of andere manier verbonden zijn met OmniSportief, een lichamelijke beperking of chronische aandoening hebben. We organiseren een X-Triathlon, dat is een Triathlon met aangepaste afstanden. Dat betekent dat je dus zwemt, fietst en loopt. Je kunt dit als individu doen, maar ook als team. Een buddy is welkom. Even alvast wat wetenswaardigheden op een rij:

Datum: 11 september 2021

Locatie: De Kievit in Esbeek en omstreken

Afstanden: 250 meter zwemmen      10 km fietsen (of een veelvoud daarvan)        2,5 km lopen (of een veelvoud daarvan)

Individueel of in een team: Je kunt individueel meedoen, dan werk je alle onderdelen zelf af (met of zonder buddy) Je kunt ook met een team van 2 of 3 personen meedoen. Samen zorg je dan dat elk onderdeel door 1 van de teamleden wordt gedaan.

Buddy: Je kunt een buddy inzetten voor hand- en spandiensten en dus niet om een onderdeel voor je af te werken. De buddy mag je wel bij alle onderdelen vergezellen.

Materialen: Je gebruikt je eigen fiets en/of loophulpmiddel.

Lunch: Je brengt je eigen lunch en drinken mee.

Competitie: Er is niet 1 winnaar, maar iedereen is winnaar op zijn eigen manier, door sowieso mee te doen en een tijd neer te zetten die hopelijk in een volgende editie verbeterd kan worden.

Wil je meedoen of heb je vragen? Mail dan naar triathlon.fysiosport@gmail.com

Natuurlijk houden we je via de mail op de hoogte van de ontwikkelingen en geven we je specifieke informatie naarmate 11 september nadert.

Tot ziens en op naar 11 september!

Team organisatie X-Triathlon