Informatie Fietsklavertje Gelderland 2022

logo Fietsklavertje in Gelderland.png
klavertje 4-2.jpg

 

 

Beste fietser,

 

Hierbij willen wij je uitnodigen voor het 2e 4-daagse fiets evenement, het Fietsklavertje in Gelderland. Het zal worden gehouden van:

 

19 t/m 22 augustus

in Bennekom

 

Dit weekend zal worden georganiseerd door vrijwilligers van HLOT en Stichting Omni Sportief Tilburg en is bedoeld voor alle aangepaste fietsers (met o.a. handbikes, koppelbikes, trikes, driewiel, gewone fietsen enz.) en hun buddy's.

 

Voor dit weekend hebben wij het NIVON huis De Bosbeek gereserveerd in het Gelderse Bennekom. Vanaf deze locatie gaan we 4 dagen telkens een fietstocht rijden door de prachtige Veluwe met vertrek en aankomst in dit NIVON huis. In een eerder nieuwsbericht was nog sprake van een ander Nivonhuis op een latere datum. Die reservering is echter niet mogelijk gebleken in verband met huisvesting van Oekraïense vluchtelingen.

 

Globaal programma : - vrijdag 19 aug: rond de middag aankomst en kamers organiseren, fietsroute 25km, diner en overnachting - zaterdag 20 en zondag 21 aug: ontbijt, lunchpakket voor tijdens de fietsroute naar keuze van 25 of 50km, diner en overnachting - maandag 22 aug: ontbijt, kamers ontruimen, lunchpakket, fietsroute 25 km en daarna vertrek naar huis.

 

  • De fietstochten worden begeleidt door EHBO medewerkers, technische ondersteuning en een aantal vrijwilligers.

  • Van de deelnemers wordt verwacht dat ze in principe zelfstandig kunnen functioneren. Er zijn wel voldoende mensen aanwezig om een helpende hand te kunnen bieden.

  • Deelnemers beschikken zelf over een geschikte fiets. Eventueel kan er door de organisatie hulp geboden worden als deze niet zelf in bezit is.

  • De totale kosten voor organisatie, overnachting en maaltijden zullen € 195 p.p. bedragen. Drankjes in het Nivonhuis tijdens de maaltijden en alle koffie en thee zijn inclusief. Verdere drankjes in het Nivonhuis worden aangeboden tegen kostprijs en ter plekke afgerekend. Consumpties buiten het Nivonhuis zijn voor eigen rekening.

 

Wij willen je vragen om je per omgaande mail aan te melden bij omnifiets@omnisportief.nl i.v.m. het vastleggen van het juiste aantal bedden. Het totaal aantal aanmeldingen is gemaximeerd en in geval van meer aanmeldingen zal worden geloot. Je ontvangt daarvan bericht en dan zal ook worden gevraagd de totale kosten te betalen.

 

Met sportieve fiets groet,

HLOT en Stichting Omni Sportief Tilburg